Optimal Prestasjon

PRESTASJONSANGST / EKSAMENSSKREKK

  • Er du et nervevrak før en prøve eller presentasjon?
  • Er du på ditt verste istedenfor å være best når det gjelder?
  • Heldigvis, dette er noe du enkelt kan løse!

HVORDAN KAN TILSTANDSTRENING HJELPE DEG?
Nøkkelen ligger i å produsere gode følelser og tilstander.

Disse tilstandene skapes gjennom forestilling og bevegelse, samt diverse spill som produserer ”flyt” tilstander. Du vil deretter lære hvordan du kan skape ulike triggere for disse tilstandene slik at du kan fremkalle de når du ønsker.

I tillegg instruerer jeg som regel mine klienter i selvhypnose. Selvhypnose er fantastisk for dyp avslapning og konsentrasjon, samtidig som du kan bruke tilstanden til å øve på å være slik du ønsker å være i aktuelle situasjoner.

Det er også mulig for deg å lære selvhypnose med øynene åpne slik at du kan lære informasjonen mens du er i hypnose. Gjennom å gå inn i den eksakt samme tilstanden under prøven, presentasjonen, opptredenen eller turneringen vil informasjonen være veldig lett tilgjengelig.

HVOR LANG TID?
Regn med en til to konsultasjoner. Det å lære ”øyne åpne” selvhypnose kan for noen ta noe lengre tid og trening.KVALIFISERER DU DEG SOM KLIENT?

Gå inn på "Deg Som Klient" for å se om du oppfyller mine krav.

Hvis du med hånden på hjertet kan si "JA", ta kontakt med meg på telefon: 92 80 24 84 i dag. SMS blir ikke besvart. Ring kun på egne vegne. Forespørsmål om informasjon på vegne av ektefelle eller voksne barn vil ikke bli besvart.