Om Jørgen Rasmussen

OM JØRGEN RASMUSSEN

Jørgen ble sertifisert Trainer i Nevro Lingvistisk Programmering i 1998, og har jobbet full tid med klient arbeid i 19 år. I 6 år hadde han ett tett samarbeid med NLP grunnlegger John Grinder hvor Jørgen skapte sitt eget system kalt "Tilstandstrening" som er kombinasjon av Nevro Lingvistisk Programmering, hypnoterapi, coaching, og psykoterapi. Jørgen har også gjort seminarer og sett klienter i Norge, USA, England, Polen og Nederland. Les internasjonale referanser og ekspert utalelser.

I 2010 og 2015 var han foredragsholder ved den internasjonale hypnosekonferansen Change Phenomena i London. I 2011 var han av 20 verdenskjente coacher/psyskoterapeuter som intstruerte ved seminaret MindSight.

Jørgen er videre forfatter av bøkene Provocative Hypnosis (2008) og Provocative Suggestions (2015) som har solgt i over 30 land. Han jobber også som mentor for psykoterapeuter, hypnotiserer og coacher i flere land. Han har deltatt som ekspert på TV, radio og i flere magasiner/aviser deriblant Puls (NRK 1), Luksusfellen (TV3), Swank Life Show(USA), Raport Magazine (England), Aftenposten, Drammens Tidende, Det Gode Liv, og P2/P3. Jørgen har videre jobbet som profesjonell instruktør innen selvforsvar og konfliktløsning, har holdt seminarer for Kriminalomsorgens Utdannelses Senter, Telemarksbataljonen, elever ved Politi Høyskolen og Securitas VIP tropp. I perioden 2000-2001 jobbet Jørgen også som coach for langtids arbeidsledige i regi av Aetat.