Hypnose Erfaringer - Norske Klienter

REFERANSER
Nedenfor kan du lese referanser fra noen av de klientene jeg har jobbet med. MERK DEG FØLGENDE: Jeg hevder ikke å ha "kurert" disse menneskene for noe som helst. Jeg hevder heller ikke at de er "kurert" som et resultat eller av en metode eller tilnærming. Det jeg derimot hevder er at de har endret seg selv. Min rolle har vært å skape en setting/atmosfære hvor klientene har kommet i kontakt med de ressurser som de har trengt for å nå sine mål. Jeg valgte å innta denne rollen etter at de hadde kvalisert seg som klienter. Dersom du oppfyller mine krav til deg som klient, er disse resultatene like mulig å oppnå for deg. Vær oppmerksom på at

  • JEG ER IKKE EN ALTERNATIV BEHANDLER
  • JEG HVERKEN KURERER ELLER BEHANDLER NOE SOM HELST
  • JEG ER EN GUIDE/TRENER/INSTRUKTØR SOM KAN HJELPE DEG TIL Å ENDRE HVORDAN DU KOMMUNISERER MED DEG SELV

Hvis du ser etter å bli behandlet eller kurert, så er du på feil sted.


Hei, Jeg var hos deg for 9 år siden.
Fremdeles røykfri. Takk
- Lise Djerv Hillås
10 Nov. 2016


Å se døden i hvitøyet !!

Jeg har vært så heldig at jeg har vært hos Jørgen 4 ganger og alle gangene har jeg vært utrolig fornøyd. Jeg fikk diagnosen ventrikkelcanser (magekreft) november 2013. For å finne styrke til å klare meg gjennom den tøffe behandlingen som ventet meg tok jeg kontakt med Jørgen for å få de nødvendige verktøyene jeg trengte.

Første gangen var jeg utrolig dårlig pga cellekur men jeg bestemte meg for å ta turen selv om jeg måtte sitte i bilen i 2 timer. Det var verdt det.

Jørgen er en fantastisk person som jeg har stor respekt for og jeg stoler 100% på han så for meg var det ikke vanskelig å starte prosessen.

Vi tar alltid en prat før vi starter og som sagt det var kreften jeg var mest opptatt av, men det ligger så mye annet bak så Jørgen stilte meg en del spørsmål som jeg ikke ønsker å gjenta fordi det har ingen ting med saken å gjøre.

Jeg husker sjeldent hva som skjer under seanser men jeg går lett i transe og jeg vet at mye skjer. Noe husker jeg annet ikke, men det er heller ikke vesentlig. Jeg vet at underbevisstheten min tar det frem når det er behov for det.

Når jeg var ferdig følte jeg en indre ro som om svulsten ikke var så farlig mer, jeg ønsket den dit pepperen gror for å si det mildt og jeg var veldig fokusert på at den skulle minske. Hver kveld før jeg la meg hadde jeg en seanse for meg selv hvor jeg fokuserte på svulsten og jeg så for meg at jeg minsket den med tankene mine.

Så fikk jeg dødsdommen og jeg tok igjen kontakt med Jørgen for å finne styrke til å klare meg gjennom dette.
Denne seansen ble veldig spesiell for meg. Jeg vet at jeg fikk ryddet opp i mye gammel dritt jeg gråt mye jeg var sint jeg var glad, jeg var igjennom hele følelsesregisteret. Når jeg gikk derfra følte jeg en indre ro jeg aldri før har kjent. Jeg følte meg STERK. Råsterk som om jeg kunne takle alt. Og det måtte jeg jo jeg skulle jo tross alt dø. Men samme dagen kom telefonen fra Ullevål om at jeg fikk operasjon allikevel.

På operasjonsdagen var jeg veldig rolig. Som om underbevisstheten min snakket til meg. Dette skal gå bra og det gjorde det.

Jeg har brukt tiden godt. I dag 15. april er det 1 år siden operasjonen og jeg jobber 80%. Det har vært et slit og jeg var døden nær men jeg bare bestemte meg at ikke søren. Dette skal jeg klare, ingen skal knekke meg. Kreften skal ikke ta livet mitt. Jeg vil leve jeg er for ung til å dø! Og sakte men sikkert kom kreftene tilbake. Det er helt uvanlig å være så tidlig tilbake etter en så stor operasjon og jeg er IKKE i tvil om at det har vært verktøyene jeg har fått av Jørgen som har gjort dette.

Legene mine på Ullevål er imponert over at jeg jobber så mye som jeg gjør. Det vanlige ville vært å jobbe 1 dag i uken 1 ½ år etter en så stor operasjon.

Jeg har hele tiden vært utrolig fokusert på at dette skal gå bra. Jeg har vært positiv fra dag en, jeg har følt meg sterk og hele tiden sagt at dette skal jeg klare, men det var først etter å ha vært hos Jørgen at jeg virkelig FØLTE styrken inni meg.

Når andre har klaget over smerter i leddene etter cellegift, som jeg også har, så har jeg sagt at de må slutte å fokusere på dette, men heller fokusere på det de klarer. Det har jeg sjeldent gehør for, men dem om det tenker jeg. JEG fokuserer på alt jeg klarer og ikke på det jeg ikke klarer. Jeg har blitt sterkere og sterkere og jeg føler jeg eier hele verden til tider. Jeg lever livet mitt istedenfor å bare eksistere. Jeg merker at mye lettere enn før klarer å dreie fokuset mot det positive. Jeg er flink til å drive meditasjon for meg selv. Og det gjør jeg flere ganger i måneden. Jeg sier til meg selv at jeg er sterk jeg er bra nok. Jeg holder lenge og at det jeg gjør er bra for meg.

Jeg vil takke Jørgen for at jeg fikk lov til å komme til han og at han gav med de nødvendige verktøyene jeg trenger for at jeg har fått tilbake mitt liv. Det er ikke han som behandler meg det har jeg gjort selv, men han har hjulpet meg til å finne de tingene i min underbevisshet som jeg hadde behov for. Han har vist meg hva jeg skal rydde bort hva som kan fjernes og hva som er viktig å behold. Jeg bruker dette bevisst og ubevisst og jeg nyter å ha fått livet mitt tilbake.

Dersom du har ting du sliter så ikke nøl med å ta en telefon til Jørgen. Bare husk at det er DU som må gjøre jobben.

Tusen takk Jørgen for at du satt av tid til meg. Det vil jeg alltid være takknemlig for.

Masse hilsner fra,
Rita Lønn Hammer


Høydeskrekk

Jeg går mye på toppturer både sommer som vinter. Min redsel for høyder har imidlertid satt begrensninger for meg, og jeg har ikke alltid kommet meg opp på de topper som jeg ønsker å gå opp på, eller turt å ta de nedfarter som jeg gjerne vil på ski. I tillegg hadde jeg veldig lyst til å prøve meg på utendørs klatring, men klarte ikke å se at det var mulig for meg å gjennomføre.

Jeg har opplevd å reagere både med kvalme og svimmelhet dersom det har vært for bratt eller luftig. I perioder har jeg forsøkt å bearbeide høydeskrekken selv med visualisering i ulike former, uten at jeg helt har klart å komme i mål.

I sommer hadde jeg et ønske om å klatre Svolværgeita. Dette er en svært luftig tur med sikringsutstyr. Jeg tok kontakt med Jørgen et par uker i forkant, og vi hadde en 2 timers samtale på Skype.

For å si det enkelt; turen gikk kjempebra! Selv om jeg var spent og litt nervøs før vi begynte å klatre, kjente jeg overhodet ingen redsel, selv ikke der det gikk stupbratt ned. Jeg må innrømme at jeg var litt overrasket etterpå over hvor smertefritt det gikk. Nå gleder jeg meg til å prøve meg på fjellturer uten sikringsutstyr i sommer.

Med vennlig hilsen,
Trude Johnse

Dato: 1/10/2007


royk1

royk2

royk3

royk5


royk_h6

royk_h7


stamming-referanse

       Petter J.


refera1

refera2

refera3

refera4

  Rita Lønn Hammer


kurs_1


kurs_2


depresjon_og_sovn


flyskrekk


refera8

refera9


refera10
refera11

Les hva en blogger i VG skriver etter ett besøk hos meg her.


INTERNASJONALE REFERANSER FRA SEMINARER

“Look at Google and you’ll see that Hypnosis and NLP courses are now a dime a dozen. From my personal experience and the experiences of my students and clients, what gets taught on one course is usually little different to the next.

I’ve recently found one big exception to this statement and it’s called, ‘Provocative Hypnosis’; the most exciting, effective and boundary pushing training that I have ever taken part in.

More importantly to me, the teacher, ‘Jorgen Rasmussen’, is a man who has earned the right to call himself a master of his trade, not by reading books and attending other peoples seminars (though he clearly has read and attended more than most), but by working with a vast range of clients, many presenting him with a range of symptoms and challenges that most change agents would run a mile from!

Since attending PH, I’ve used Jorgen’s unique patterns and methods with a number of clients. The results have each time shown an immediate and obvious shift in state. More importantly, (a month or so later) my clients continue to benefit form more choices in a number of previously limiting contexts.

I know personally that John Grinder rates Jorgen as one of the finest change agents in the world. Based on my four days with him, I have to wonder who on earth the competition could be?”

www.mikeweeks.org


Provocative hypnosis – if you come to this training expecting to worship at the altar of Bandler, Grinder, McKenna, James or Rasmussen you are in the wrong place! Guru’s are neither recognised nor welcomed and the religious fanaticism which pervades much of the world of NLP and hypnosis is debunked very early on. Handy hint number one…leave your guru and altar at home!

The simplicity and directness of Jorgen’s approach is astonishing, learning to easily lead even the most sceptical into deep hypnosis with the intention of creating lasting change within minute is breathtaking. Handy hint number two KISS – keep it simple stupid!

Jorgen’s approach is straightforward – dirt level honesty, being wholly present in the encounter, a willingness to fully commit to do whatever it takes to get the outcome with integrity, passion respect and heart. He walks the talk and as a result both demands and draws that same commitment from participants so back seat observers can easily become fully engaged. Handy hint number three No bullshitting!

The provocation is full on…sometimes surprising, occasionally shocking, powerful, intense and evoking strong emotions which are so often the precursor to deep and lasting change. However, be under no illusions this is no dark foreboding experience – the training is playfully serious and seriously playful with laughter and fun playing a major part in the process. Handy hint number four keep a packet of Kleenex handy and make sure you don’t have a full bladder!

The balance of case histories, exercises, planned demonstrations and those which spontaneously arose, together with open question and answer sessions ensure boredom is not an option with the group constantly captivated, provoked entranced challenged and energised. The open supportive learning environment proved ideal for safe experimentation and mistake making which proved a great recipe for shared learning. This training is intensely practical and grounded to be used immediately and not left on the shelf or in the toolbox. Handy hint number five dive right in and give it your best shot!

Although Jorgen may have what he describes as his “Favourite format” he is no one trick pony and I have rarely heard someone adopt such a flexible and eclectic approach with no respect for labels boundaries dogma or tradition. NLP, hypnosis, developmental psychology, mindfulness and so much more mixed shaken and stirred to produce a heady cocktail which gets to the parts others may not reach! Handy hint number six be willing to become less certain of your certainties and realise the more you know the more you don’t know!

For my part, I met some great people, laughed a lot, cried a bit, was offended, confused, intrigued, deeply moved and excited, discovered some personal limitations, learned so much and have been provoked to find new choices both working with clients and also in my own life journey with some new twists and turns emerging which I will fully explore.

So was it worth the investment of time money and energy? Hell yes!

Jill Collins, NLP Trainer


Last week I attended a 4 day intensive training with Jorgen Rasmussen, author of the book ‘Provocative Hypnosis’ organised by Wayne marsh (UmamiUK) in Doncaster.

Jorgen’s book openly details his direct and often controversial approach to change-work with clients. After reading it, I admit that I was mildly apprehensive before attending the training. I would not have been surprised if Jorgen had turned out to be nothing more than an impatient bully. I found this could not be more wrong. What I experienced was beyond my expectations.

I have spent 20 years working in education with children, teenagers, families and teachers, and I now run my own as an NLP Trainer. In all this time, these were 4 days of the best and most productive days of my career.

I found the course to be remarkably insightful. Jorgen had a great depth of knowledge and understanding as to how best to help clients. Rather than an impatient bully, I experienced Jorgen to be a compassionate person, who – in the name of achieving results for a client – is willing to put aside his own ego, and be very effective at cutting through other people’s stories and B.S.

Jorgen’s commitment to helping others, for me, was typified when just prior to the start of the course all European airports were closed (volcanic ash from Iceland was playing havoc with atmosphere). Instead of postponing and rescheduling the course, which would have been understandable, Jorgen drove from Norway, through Europe to Doncaster in the UK. This would not be an easy journey.

On personal and professional levels, I gained tremendously from the 4 days training. Jorgen’s willingness to share his knowledge and experiences reaffirmed many approaches of my own and critically, gave me many useful new ones for working with clients ….. and a new perspective on how to conduct my own self! I was impressed by Jorgen’s congruence with his own approach and his “dirt level honesty” with the group. This, I considered to be a Model of Excellence and one worth patterning. The discomfort I experienced as I looked at aspects of my own self was a necessary and worthy revelation. It was, and is, being utilised for the better.

Since first reading ‘Provocative Hypnosis’ and attending the training, I have appraised my own approaches and changed many things. My ‘back-pocket’ (as John Grinder calls it!) now has many more tools. Most importantly for me, by modelling Jorgen’s approach, it has enabled me to knit the tools together into a much more fluid, flexible and effective approach. My success levels with clients have improved, the time taken to achieve these has diminished and I now have a greater sense of purpose and clarity in my work than I did previously.

I highly recommend Jorgen’s book ‘Provocative Hypnosis’. It is a fascinating read which will take you from laughing to squirming. It widen your eyes in wonder at a real balls-out approach to change-work with clients. It will also make you stop. It will then force your hand to reconsider many things. More than his book if you get the chance to meet the man, or attend a training he is delivering …..DO IT! You will be blown away and inspired. I was, I am and I look forward to continually being.

John Phelan, NLP Trainer, Echelon NLP


My Overall experience is that this course has shifted so many of my own assumptions, personally and those that relate to my coaching (now training!). I have come to realise that I deserve to enjoy my work to the maximum, and for a client to get the most out of what I do, they need to commit to it, rather than me just commiting to them. The element of people pleaser in me has taken a major blow – thankfully. It has given me the the kind of motivation to go out and play with this sutff, so that if someone offered me some arm bands to walk gently into the water, I would throw them down, run towards the deep end and ‘just jump right in’. That is gold. Jorgen successfully gave me two gifts – one of information and content (ooh, did I just use that word?!), and the other is that this is useless on its own, it is up to me to do it/use it and abuse it. Many other courses I have been on give good information, but this gives you an active hanger to hang it on.

And I was so pissed off! Because this was such a wild and impactful course, that I knew I would have to rewrite my website and coaching material. But that my work would move to new levels, and more specifically, my enjoyment of this kind of work would also increase. Jorgen’s experience as a forward thinking, experimental trainer, was conveyed in a way that I felt I was getting access to secrets that few people knew.

The clients that I used to dread walking through my office door, I now look forward to, as an opportunity to play with this stuff. Jorgen invites you to throw off your arm bands and jump right in! This course gives you the skills to float.

(Bean Sopwith – The Body Alchemist)


I have just completely an amazing 4 day course with Joergen Rasmussen through Unami UK. Joergen was pretty much faultless in his delivery of a fantastic learning experience. There was a great balance between him actually teaching his techniques and us learning through having the experience of being hypnotised and working on our own issues. I feel like my whole way of doing business and living life has been thoroughly challenged and I am in the process of rediscovering and redesigning my beliefs and assumptions. Anyone lucky enough to work with Joergen is in for a rare treat. As well as being super talented, he is seriously funny and likable. I thoroughly (and unreservedly) recommend him to anyone interested in improving their life or their business.

Katie Beckett, Business Consultant and Trainer, MyElement Training


When I purchased Provocative Hypnosis I honestly never, ever expected I would even meet the guy let alone be lucky enough to train with him. This training was the final piece of my first real jigsaw. My lineage of training has been so perfect, just perfect. I am proud that I have demonstrated choice par excellence in my trainings so far.

The training answered loads and loads for me. Questions I had but didn’t quite consciously know were there but constantly thinking Aah! This is perfectly what I was consciously (e.g commitment) and mostly unconsciously looking for. A huge learning I soaked up was the intense sense of professionalism from Jorgan. Its real professionalism I can utilise instead of just using daft stories to bash other professions ala Mr Bandler which I think can be taken in the wrong way by many. I have a strong sense of professionalism for teaching but always felt I didn’t have it yet for changework – it wasn’t transfering like I thought it would but thinking about it they are two different professions!! I always had a feeling I was kinda bumbling about in the dark trying to be professional but I have a torch now…

Jorgen Rasmussens deep appreciation of NLP means he can turn to whatever it takes to get the change and this can often lead him outside of the field of NLP itself. I barely even heard the term mentioned it just wasn’t necessary. For someone with a Psychology background while I’m not surprised I boxed myself in to “NLP” I am glad I have experienced someone who appears to be unifying fields with finesse bringing much needed pioneering work to a field that was and I emphasise was going stale.

Rasmussen is doing for Grinder what Grinder did for Bateson. Rasmussen is doing for Grinder what Grinder did for Bandler. All genius’ in there own right working together with there own invaluable unique skills to create something magical.

Alistair Donnel


Just had to post that have achieved my own challenge to utilise all the learnings from last week by using the rapid induction and emotion release with a client just now. Blumin fantastic. Also want to say thanks to everyone last week and especially to Jorgen for sharing his knowledge and expertise. It is already making such a difference with clients I am seeing. My head is still spinning though !

Colette Boyden (Nurse)


"I visited Joergen hoping to clear some deep-seated feelings of anger that I felt were affecting my health. After one session, I experienced a very pleasant shift as if a weight had been lifted from me. Others noticed a change in me too. For those of you hesitant to try this style of hypnotherapy, let me encourage you. His style is more akin to a guided meditation than what I had expected. There is no loss of autonomy or awareness. I can remember feeling deeply grounded and peaceful after the session. This feeling of peace lasted for quite some months afterwards. I was so surprised by the positive effects of this one session, that I have since recommended Joergen to family and friends." Cheers

Maurisa McColm- Scotland, febryary 2016


Where should I begin...how about Jorgen Rasmussen changed my life! I have spent 25 years studying personal, professional and spiritual development and in that time created a great life for myself and my family, but deep down I still felt unfulfilled. My thinking still caused me daily anguish and my anxiety filled moments held me back from not only greater success and fulfillment but also from enjoying what I had already created. Well I can tell you unequivocally all that changed in two brief Skype sessions with Jorgen. I have not had a single moment that resembles my past fears and worries. I feel as if the heavy weight of the world has lifted and well I can tell you unequivocally all that changed in two brief Skype sessions with Jorgen. I finally feel that I am enough just as I am. I have still been angry and sad and frustrated at times, but these emotions just seem to be healthy alerts, whereas before I would turn them into something much greater and attach painful meanings to them. That's all disappeared! I cannot recommend Jorgen highly enough, he is the most powerful agent of change that I have ever spent time with and I have worked with some of the most well known in the world. I can't tell you how he does it, all I can say is that all the reading and seminar attending and intellectual understanding of things did not resolve my inner conflicts, but Jorgen was able to take me to real knowing in a few short hours. Extraordinary doesn't come close to describing his ability, he truly is amongst only a handful of people on the planet that can impact ones life at this.

Mat Williams - Sydney Australia, December 2015KVALIFISERER DU DEG SOM KLIENT?
Gå inn på "Deg Som Klient" for å se om du oppfyller mine krav.

Hvis du med hånden på hjertet kan si "JA", ta kontakt med meg på telefon: 92 80 24 84 i dag. SMS blir ikke besvart. Ring kun på egne vegne. Forespørsmål om informasjon på vegne av ektefelle eller voksne barn vil ikke bli besvart.